Alleen acupunctuur van hoog niveau

Er wordt nogal eens misbruik gemaakt van de term acupunctuur. Ook mensen zonder artsenopleiding mogen zich acupuncturist noemen. Acupunctuur Suhendra uit Amstelveen wordt geleid door een gediplomeerd arts en werkt volgens strikte hygiënische eisen. Wij zijn trots u onderstaande garanties te kunnen bieden.


Erkende behandelmethode


De Nederlandse Patiëntenvereniging voor Acupunctuur (NPVA) beschouwt acupunctuur als een reguliere medische behandelwijze. In het buitenland heeft acupunctuur een belangrijke status verworven binnen de integrale geneeskunde. Binnen Nederland is deze ontwikkeling ook gaande. Het combineren van reguliere en niet-reguliere behandelwijzen wordt meer en meer aanbevolen.

Neem contact met ons op

Complete hygiëne, steriele materialen

In onze behandelkamer is alles volledig hygiënisch. Wij werken uitsluitend met steriele materialen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventueel besmettingsgevaar. U kunt dus met een gerust gevoel een behandeling ondergaan om uw levensenergie weer op peil te krijgen.

Over ons

Aangesloten bij de NAAV en WAVAN 

  • NAAV
  • WAVAN

Acupunctuur Suhendra in Amstelveen is aangesloten bij de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging (NAAV) en bij de wetenschappelijke artsenvereniging voor acupunctuur in Nederland (WAVAN). Twee beroepsorganisaties die zeer strenge kwaliteitseisen stellen aan arts-acupuncturisten. Deze eisen zijn onder andere gericht op de opleiding op het gebied van acupunctuur, maar ook op reguliere medische kennis, nascholing, praktijkvoering en klachtrecht.

Professionele specialisten

plaatsing naalden

U heeft bij Acupunctuur Suhendra met gedegen specialisten te maken. A.H. Suhendra is opgeleid in de reguliere geneeskunde en past zijn kennis van de westerse geneeskunde toe bij zijn acupunctuurbehandelingen. Wij geloven in de helende kracht van deze geneeswijze. Door het volgen van diverse cursussen blijven wij steevast op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van de acupunctuur.