De beste acupuncturist van Amstelveen en omgeving 

Bij Acupunctuur Suhendra in Amstelveen bent u in goede handen. Dokter A.H. Suhendra volgde voor zijn specialisatie in acupunctuur een reguliere geneeskunde-opleiding aan de VU in Amsterdam. De Oosterse geneeskunst zit Suhendra in het bloed: Suhendra is vijfde generatie acupuncturist.


Reguliere geneeskunde en acupunctuur


Dokter Suhendra (ook bekend als Dokter Ho) voltooide zijn artsenstudie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Mede dankzij zijn achtergrond (zijn vader was specialist in de Chinese geneeskunde) koos hij er na zijn studie geneeskunde voor om zijn leven te wijden aan de Oosterse geneeskunst.


Na dertig jaar praktijkervaring en een acupunctuuropleiding aan het Kwang Chow College of TCM in China, heeft
A.H. Suhendra dit vak als geen ander onder de knie. Waar bijvoorbeeld een gemiddelde acupuncturist slechts 360 acupunctuurpunten kent, weet dokter Suhendra er meer dan 1350!
Hij reist regelmatig naar China voor bijscholing en het opdoen van nieuwe kennis over onder andere kruidentherapie. Ook is hij werkzaam als docent voor aankomende acupuncturisten.

Neem contact met ons op

Advies

Acupunctuur bestrijdt uw fysieke, maar ook uw mentale problemen. Wij voorzien u van gedegen advies om ervoor te zorgen dat u ook los van onze behandelingen uw energie op peil houdt. Acupunctuur werkt goed in samenhang met bepaalde voeding, yoga en sport. Wij adviseren u hier graag over.

Laatste ontwikkelingen

Acupunctuur gezicht

Acupunctuur Suhendra is volledig op de hoogte van de laatste technieken en materialen op het gebied van acupunctuur. Wij volgen periodieke opfriscursussen in binnen- en buitenland. Dit stelt ons in staat om met de meest innovatieve middelen binnen de acupunctuur uw klachten te bestrijden.

De beste behandeling

Acupunctuur oor

Acupunctuur is niet alleen ons beroep, maar ook onze filosofie en onze passie. Om u het best te kunnen helpen, voeren wij eerst een uitvoerig gesprek met u, om te achterhalen wat precies de kern van het probleem is. Hierbij komt ook onze reguliere medische kennis goed van pas. Wij stemmen de behandeling vervolgens volledig af op uw specifieke situatie.